Vegetarische paella met groenten en feta
Category: | Vegetarian Lunch Stew |
Seasons | |
Cuisine Type | Spanish |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
2 el Olijfolie |
1 Ui, fijngesnipperd |
2 teentje(s) knoflook, fijngehakt |
3 tl Venkelzaad |
1 stengel(s) Witte Selder, fijngesneden |
1 stengel(s) Prei, in ringen |
10 cl Witte Wijn |
250 g korte korrelige Rijst |
2 tl Paprikapoeder |
60 cl Groentebouillon, met saffraan draadjes geweekt |
1 el Tomatenpuree |
6 6 Pruimtomaten (otveld rn in blokjes) |
150 g Erwtjes |
6 geschilde Groene Asperges |
6 Maïskolfjes ( in stukken) |
1/2 Broccoli |
100 g fetablokjes |
4 partje(s) Citroen |
Vegetarische paella met groenten en feta Directions
- Verhit in een grote pot de olie en fruit de ui en de look.
- Voeg de venkelzaadjes en de selder erbij en laat 5 min. stoven.
- Voeg de witte wijn erbij en laat inkoken tot de helft.
- Voeg de rijst toe samen met de bouillon, de tomatenpuree en het paprikapoeder.
- Kruid met peper en zout.
- Laat 30 min. verder garen op een zacht vuurtje.
- Voeg 8 min. voor het einde de asperges en de brocolli bij.
- Voeg 3 min. later de maïs en de erwtjes toe.
- Voeg net voor het serveren de tomaten en feta toe.
- Roer er de olijven onder en serveer met een partje citroen.
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving