Vegetarische paella met groenten en feta
Facile
Bon marché

Een vegetarische Paella met heel wat groentjes en hartige feta.

Partager cette recette

Catégorie: Végétarien Lunch Ragoût
Saisons
Cuisine Type Espagnol
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

2 el Olijfolie
1 Ui, fijngesnipperd
2 teentje(s) knoflook, fijngehakt
3 tl Venkelzaad
1 stengel(s) Witte Selder, fijngesneden
1 stengel(s) Prei, in ringen
10 cl Witte Wijn
250 g korte korrelige Rijst
2 tl Paprikapoeder
60 cl Groentebouillon, met saffraan draadjes geweekt
1 el Tomatenpuree
6 6 Pruimtomaten (otveld rn in blokjes)
150 g Erwtjes
6 geschilde Groene Asperges
6 Maïskolfjes ( in stukken)
1/2 Broccoli
100 g fetablokjes
4 partje(s) Citroen

Vegetarische paella met groenten en feta Instructions

  1. Verhit in een grote pot de olie en fruit de ui en de look.
  2. Voeg de venkelzaadjes en de selder erbij en laat 5 min. stoven.
  3. Voeg de witte wijn erbij en laat inkoken tot de helft.
  4. Voeg de rijst toe samen met de bouillon, de tomatenpuree en het paprikapoeder.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Laat 30 min. verder garen op een zacht vuurtje.
  7. Voeg 8 min. voor het einde de asperges en de brocolli bij.
  8. Voeg 3 min. later de maïs en de erwtjes toe.
  9. Voeg net voor het serveren de tomaten en feta toe.
  10. Roer er de olijven onder en serveer met een partje citroen.

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette