Venkelsalade met gebakken kip
Easy
Cheap
 
 
Prep

Share This Recipe

Category: Chicken Lunch Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

400 g Kipfilet, in reepjes
1 stuk(s) Venkel
100 g Waterkers
2 el Bieslook, gehakt
2 el Dragon, gehakt
1/2 stuk(s) Radicchio (rode sla)
Dressing Ahorn-mosterd

Venkelsalade met gebakken kip Directions

    Snij de venkel fijn en meng hem met de waterkers, dragon en bieslook.
    Scheur de radicchio grof (enkel het rood) en meng het eronder.
     
    Kruid de salade een beetje af met peper en zout
    Meng de dressing onder de salade.
     
    Bak in een pan de kippenreepjes gaar.
    Kruid ze met peper en zout.
     
    Schik de salade in het midden van het bord en schik er de kippenreepjes bovenop.
    Werk eventueel nog af met de dressing.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe