Venkelsalade met gebakken kip(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Bereiding
Categorie: | Kip Lunch Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
400 g Kipfilet, in reepjes |
1 stuk(s) Venkel |
100 g Waterkers |
2 el Bieslook, gehakt |
2 el Dragon, gehakt |
1/2 stuk(s) Radicchio (rode sla) |
Dressing Ahorn-mosterd |
Venkelsalade met gebakken kip Aanwijzingen
Snij de venkel fijn en meng hem met de waterkers, dragon en bieslook.
Scheur de radicchio grof (enkel het rood) en meng het eronder.
Kruid de salade een beetje af met peper en zout
Meng de dressing onder de salade.
Bak in een pan de kippenreepjes gaar.
Kruid ze met peper en zout.
Schik de salade in het midden van het bord en schik er de kippenreepjes bovenop.
Werk eventueel nog af met de dressing.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet
Per portie