Venkelsalade met gebakken kip(Par le Chef Jeroen Meus)
Prep.
Catégorie: | Poulet Lunch Jeroen Meus |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
400 g Kipfilet, in reepjes |
1 stuk(s) Venkel |
100 g Waterkers |
2 el Bieslook, gehakt |
2 el Dragon, gehakt |
1/2 stuk(s) Radicchio (rode sla) |
Dressing Ahorn-mosterd |
Venkelsalade met gebakken kip Instructions
Snij de venkel fijn en meng hem met de waterkers, dragon en bieslook.
Scheur de radicchio grof (enkel het rood) en meng het eronder.
Kruid de salade een beetje af met peper en zout
Meng de dressing onder de salade.
Bak in een pan de kippenreepjes gaar.
Kruid ze met peper en zout.
Schik de salade in het midden van het bord en schik er de kippenreepjes bovenop.
Werk eventueel nog af met de dressing.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion