Vitello Tonnato
Easy
Fairly cheap

Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken. Dungesneden kalfsvlees met een saus op basis van tonijn.

Share This Recipe

Category: Appetizer Veal Tuna
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

600 g kalfslapjes, ultra dun
200 g Tonijn, in olie
80 g Maypnaise
2 Ansjovisjes
blaadjes Selderij en Laurier

Vitello Tonnato Directions

  1. Laat de kalfslapjes in gezouten water, samen met de selderij en laurier gedurende 35 minuten koken.
  2. Neem het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Snijd het vervolgens in dunne plakjes.
  3. Mix intussen de tonijn met de kappertjes en de ansjovis. Neem het mengsel uit de mengbeker en schep er vervolgens de mayonaise door.
  4. Verdeel het mayonaisemengsel op een bord en leg er de plakjes kalfsvlees op.

Be the first to post a review

Share This Recipe