Vitello Tonnato
Facile
Bon marché

Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken. Dungesneden kalfsvlees met een saus op basis van tonijn.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Veau Thon
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

600 g kalfslapjes, ultra dun
200 g Tonijn, in olie
80 g Maypnaise
2 Ansjovisjes
blaadjes Selderij en Laurier

Vitello Tonnato Instructions

  1. Laat de kalfslapjes in gezouten water, samen met de selderij en laurier gedurende 35 minuten koken.
  2. Neem het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Snijd het vervolgens in dunne plakjes.
  3. Mix intussen de tonijn met de kappertjes en de ansjovis. Neem het mengsel uit de mengbeker en schep er vervolgens de mayonaise door.
  4. Verdeel het mayonaisemengsel op een bord en leg er de plakjes kalfsvlees op.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette