Vitello Tonnato(Par le Chef 2570)
Facile
Bon marché
Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken. Dungesneden kalfsvlees met een saus op basis van tonijn.
Catégorie: | Hors d'oeuvre Veau Thon |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
600 g kalfslapjes, ultra dun |
200 g Tonijn, in olie |
80 g Maypnaise |
2 Ansjovisjes |
blaadjes Selderij en Laurier |
Vitello Tonnato Instructions
- Laat de kalfslapjes in gezouten water, samen met de selderij en laurier gedurende 35 minuten koken.
- Neem het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Snijd het vervolgens in dunne plakjes.
- Mix intussen de tonijn met de kappertjes en de ansjovis. Neem het mengsel uit de mengbeker en schep er vervolgens de mayonaise door.
- Verdeel het mayonaisemengsel op een bord en leg er de plakjes kalfsvlees op.