Lasagne met Balletjes(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Prep
Cook
Wait
1h
Gallery
Category: | Main course Pasta Pork |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
500 g Gehakt |
18 Lasagnevellen (Bertagni) |
1 Ui |
2 teentje(s) Knoflook |
2 bol(len) Mozzarella |
1 fles(sen) Tomatenpassata |
2 el Broodkruim |
150 g Ricotta |
Grana Padano, geraspt |
Olijfolie |
Peper en zout |
Lasagne met Balletjes Directions
- Pel en snipper de ui. Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui. Verdeel het gehakt in twee hoopjes. Voeg de helft van het gehakt toe aan de ui en bak rul.
- Doe de tomatenpassata bij het vlees.
- Meng de ricotta met wat room peper en zout en voeg er Grana Padano aan toe naar smaak.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe een schep van de tomatensaus in een ovenschaal, beleg met een lasagnevel, een laagje saus, ricotta mengsel en de blokjes mozzarella. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje ricotta, mozzarella stukjes, leg er blaadjes basilcum op en bestrooi met geraspte Grana Padano.
Recipe notes