Lasagne met Balletjes
Facile
Bon marché

Lasagne met balletjes, ricotta, mozzarella, grana padano in de oven.

 
Prep.

Cuis.

Prêt en

1h

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Porc
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 g Gehakt
18 Lasagnevellen (Bertagni)
1 Ui
2 teentje(s) Knoflook
2 bol(len) Mozzarella
1 fles(sen) Tomatenpassata
2 el Broodkruim
150 g Ricotta
Grana Padano, geraspt
Olijfolie
Peper en zout

Lasagne met Balletjes Instructions

  1.  Pel en snipper de ui. Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui. Verdeel het gehakt in twee hoopjes. Voeg de helft van het gehakt toe aan de ui en bak rul.
  2. Doe de tomatenpassata bij het vlees.
  3. Meng de ricotta met wat room peper en zout en voeg er Grana Padano aan toe naar smaak.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Doe een schep van de tomatensaus in een ovenschaal, beleg met een lasagnevel, een laagje saus, ricotta mengsel en de blokjes mozzarella. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje ricotta, mozzarella stukjes, leg er blaadjes basilcum op en bestrooi met geraspte Grana Padano.
  6.  

Notes recette

 

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette