'Air Baguette' met rode vruchten plattekaas met rozenbottel en sarawakpeper
Fairly difficult
Fairly cheap

Share This Recipe

Category: Desserts Special desserts
Seasons
Cuisine Type French
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

250 g Rode Vruchten
200 g Platte kaas
2 cl Water
40 g Suiker
20 g Rozenbottel thee
Sarawakpeper
Verse munt

De Baguette

160 g Bloem
1 dl Melk
5 g Gist
2 g Zout

'Air Baguette' met rode vruchten plattekaas met rozenbottel en sarawakpeper Directions

  1. Maak voor de baguette een deeg met de ingrediënten.
  2. Rol plat uit en bak af in een oven van 200°C
  3. Bestrijk de baguette als ze uit de oven komt met wat suiker, peper en pepermunt.
  4. ntdoe de rode vruchten van hun steeltjes en was voorzichtig.
  5. Warm het water op met de suiker en de rozenbottelthee en laat trekken.
  6. Meng dit met de plattekaas.
  7. Snij de baguette middendoor, leg er het plattekaas-rozenbottelthee mengsel op en werk af met de rode vruchten.

Be the first to post a review

Share This Recipe