'Air Baguette' met rode vruchten plattekaas met rozenbottel en sarawakpeper
Catégorie: | Desserts Desserts spéciaux |
Saisons | |
Cuisine Type | Française |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
250 g Rode Vruchten |
200 g Platte kaas |
2 cl Water |
40 g Suiker |
20 g Rozenbottel thee |
Sarawakpeper |
Verse munt |
De Baguette
160 g Bloem |
1 dl Melk |
5 g Gist |
2 g Zout |
'Air Baguette' met rode vruchten plattekaas met rozenbottel en sarawakpeper Instructions
- Maak voor de baguette een deeg met de ingrediënten.
- Rol plat uit en bak af in een oven van 200°C
- Bestrijk de baguette als ze uit de oven komt met wat suiker, peper en pepermunt.
- ntdoe de rode vruchten van hun steeltjes en was voorzichtig.
- Warm het water op met de suiker en de rozenbottelthee en laat trekken.
- Meng dit met de plattekaas.
- Snij de baguette middendoor, leg er het plattekaas-rozenbottelthee mengsel op en werk af met de rode vruchten.