'Air Baguette' met rode vruchten plattekaas met rozenbottel en sarawakpeper
Vrij moeilijk
Vrij goedkoop

Deel dit recept

Categorie: Desserts Speciale desserts
Seizoenen
Keuken type Frans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

250 g Rode Vruchten
200 g Platte kaas
2 cl Water
40 g Suiker
20 g Rozenbottel thee
Sarawakpeper
Verse munt

De Baguette

160 g Bloem
1 dl Melk
5 g Gist
2 g Zout

'Air Baguette' met rode vruchten plattekaas met rozenbottel en sarawakpeper Aanwijzingen

  1. Maak voor de baguette een deeg met de ingrediënten.
  2. Rol plat uit en bak af in een oven van 200°C
  3. Bestrijk de baguette als ze uit de oven komt met wat suiker, peper en pepermunt.
  4. ntdoe de rode vruchten van hun steeltjes en was voorzichtig.
  5. Warm het water op met de suiker en de rozenbottelthee en laat trekken.
  6. Meng dit met de plattekaas.
  7. Snij de baguette middendoor, leg er het plattekaas-rozenbottelthee mengsel op en werk af met de rode vruchten.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept