Hamburger met geitenkaas en rode ui
Easy
Fairly cheap
 Een ietwat verrassende hamburger met geitenkaas en rode ui. Echt een aanrader.

Share This Recipe

Category: Sandwiches Beef Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Hamburgerbroodjes (Bvb Harry's)
600 g Rundergehakt
2 Tomaten A
1 teentje Knoflook
150 g Verse Geitenkaas
1 Ei
Paneermeel
Worcestershire saus
Paprikapoeder
Cayenne peper
Tabasco
Oregano
Zout en peper

Hamburger met geitenkaas en rode ui Directions

    Meng het gehakt met een gesnipperd teentje look, een scheutje Worcestershiresaus, Tabasco, paprikapoeder en cayennepeper naar smaak.
    Voeg het ei en wat paneermeel toe.
    Vorm 4 hamburgers van het gehakt. 
     
    Bak de hamburgers op de grill of met olie in een pan.
     
    Spoel de tomaten en snij in schijfjes.
    Pel en snij de ui in ringen.
     
    Snij de geitenkaas met korst in plakjes.
     
    Halveer de pistolets of hamburgerbrodjes en bestrijk telkens met een flinke eetlepel van de zachte geitenkaas.
    Werk verder af met tomaat, de burger, de plakjes geitenkaas, rode ui en verse oregano.

Recipe notes

Lekker met verse frietjes en een groene salade.
 

Be the first to post a review

Share This Recipe