Hamburger met geitenkaas en rode ui(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Een ietwat verrassende hamburger met geitenkaas en rode ui. Echt een aanrader.
Gallery
Category: | Sandwiches Beef Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 Hamburgerbroodjes (Bvb Harry's) |
600 g Rundergehakt |
2 Tomaten A |
1 teentje Knoflook |
150 g Verse Geitenkaas |
1 Ei |
Paneermeel |
Worcestershire saus |
Paprikapoeder |
Cayenne peper |
Tabasco |
Oregano |
Zout en peper |
Hamburger met geitenkaas en rode ui Directions
Meng het gehakt met een gesnipperd teentje look, een scheutje Worcestershiresaus, Tabasco, paprikapoeder en cayennepeper naar smaak.
Voeg het ei en wat paneermeel toe.
Vorm 4 hamburgers van het gehakt.
Bak de hamburgers op de grill of met olie in een pan.
Spoel de tomaten en snij in schijfjes.
Pel en snij de ui in ringen.
Snij de geitenkaas met korst in plakjes.
Halveer de pistolets of hamburgerbrodjes en bestrijk telkens met een flinke eetlepel van de zachte geitenkaas.
Werk verder af met tomaat, de burger, de plakjes geitenkaas, rode ui en verse oregano.
Recipe notes
Lekker met verse frietjes en een groene salade.