Hamburger met geitenkaas en rode ui
Facile
Bon marché
 Een ietwat verrassende hamburger met geitenkaas en rode ui. Echt een aanrader.

Partager cette recette

Catégorie: Sandwiches Boeuf Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Hamburgerbroodjes (Bvb Harry's)
600 g Rundergehakt
2 Tomaten A
1 teentje Knoflook
150 g Verse Geitenkaas
1 Ei
Paneermeel
Worcestershire saus
Paprikapoeder
Cayenne peper
Tabasco
Oregano
Zout en peper

Hamburger met geitenkaas en rode ui Instructions

    Meng het gehakt met een gesnipperd teentje look, een scheutje Worcestershiresaus, Tabasco, paprikapoeder en cayennepeper naar smaak.
    Voeg het ei en wat paneermeel toe.
    Vorm 4 hamburgers van het gehakt. 
     
    Bak de hamburgers op de grill of met olie in een pan.
     
    Spoel de tomaten en snij in schijfjes.
    Pel en snij de ui in ringen.
     
    Snij de geitenkaas met korst in plakjes.
     
    Halveer de pistolets of hamburgerbrodjes en bestrijk telkens met een flinke eetlepel van de zachte geitenkaas.
    Werk verder af met tomaat, de burger, de plakjes geitenkaas, rode ui en verse oregano.

Notes recette

Lekker met verse frietjes en een groene salade.
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette