Hamburger Mexican way
Easy
Fairly cheap
 Een heerlijke Limousin burger met een Mexican sausje!
 

Share This Recipe

Category: Beef Lunch BBQ
Seasons
Cuisine Type American
Tags:

Ingredients

For 2 Persons

Ingrediënten

2 Hamburgers van Limousin
2 Hamburger broodjes
Nachos
2 sneetje(s) Tomaat
4 sneetjes Spek

De saus

1/2 Avocado
4 el Mayonaise
1 scheut Limoensap
Peper en zout
1 handvol Koriander
Jalapenos (naar smaak)

Hamburger Mexican way Directions

  1. Bak het spek krokant. Zet opzij
  2. Bak of grill de burgers.
  3. Doe mayonaise in een kommetjes. Plet een halve avocado en doe bij de mayonaise. Doe er 1 à 2 el limoensap bij. Snij jalapenos fijn en voeg bij. Voeg koriander toe. Kruid met peper en zout. Meng alles goed.
  4. Snij tomaat in schijven.
  5. Leg op de onderste broodjes.
  6. Leg er de hamburgers op.
  7. Verdeel he spek erover.
  8. Doe er een goeie schep saus over.
  9. Werk af met nachos en eventueel extra jalapenos.
    Smakelijk!

Recipe notes

Jalapenos vindt je tegenwoordig in de supermarkt in bokaal. Bv Santa Maria bij Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe