Hamburger Mexican way
Facile
Bon marché
 Een heerlijke Limousin burger met een Mexican sausje!
 

Partager cette recette

Catégorie: Boeuf Lunch BBQ
Saisons
Cuisine Type Américaine
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingrediënten

2 Hamburgers van Limousin
2 Hamburger broodjes
Nachos
2 sneetje(s) Tomaat
4 sneetjes Spek

De saus

1/2 Avocado
4 el Mayonaise
1 scheut Limoensap
Peper en zout
1 handvol Koriander
Jalapenos (naar smaak)

Hamburger Mexican way Instructions

  1. Bak het spek krokant. Zet opzij
  2. Bak of grill de burgers.
  3. Doe mayonaise in een kommetjes. Plet een halve avocado en doe bij de mayonaise. Doe er 1 à 2 el limoensap bij. Snij jalapenos fijn en voeg bij. Voeg koriander toe. Kruid met peper en zout. Meng alles goed.
  4. Snij tomaat in schijven.
  5. Leg op de onderste broodjes.
  6. Leg er de hamburgers op.
  7. Verdeel he spek erover.
  8. Doe er een goeie schep saus over.
  9. Werk af met nachos en eventueel extra jalapenos.
    Smakelijk!

Notes recette

Jalapenos vindt je tegenwoordig in de supermarkt in bokaal. Bv Santa Maria bij Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette