Tagliatele Zalm & asperges(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Aspzerges en zalm zijn lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.
Gallery
Category: | Main course Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon |
Seasons | April May June |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
300 g Tagliatelle, verse bij voorkeur |
200 g Gerookte zalm |
1 potje(s) Kruidenkaas (bv. Phikadelphia bieslook, Boursin kruiden, ...) |
scheutje Melk |
500 g Belgische Asperges |
Peper en zout |
Sjalot, fijngensipperd |
Tagliatele Zalm & asperges Directions
- Kook de tagliatell al dente.
- Stoof de sjalot in wat olie die er de kruidenkaas bij en wat melk, naargelang de smeuîgheid.
- Meng onder de past en dien op met gerookte zalm