Tagliatele Zalm & asperges
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Aspzerges en zalm zijn  lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm
Seizoenen April Mei Juni
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

300 g Tagliatelle, verse bij voorkeur
200 g Gerookte zalm
1 potje(s) Kruidenkaas (bv. Phikadelphia bieslook, Boursin kruiden, ...)
scheutje Melk
500 g Belgische Asperges
Peper en zout
Sjalot, fijngensipperd

Tagliatele Zalm & asperges Aanwijzingen

    • Kook de tagliatell al dente.
    • Stoof de sjalot in wat olie die er de kruidenkaas bij en wat melk, naargelang de smeuîgheid.
    • Meng onder de past en dien op met gerookte zalm

Recept notities

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept