Tagliatele Zalm & asperges(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Aspzerges en zalm zijn lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm |
Seizoenen | April Mei Juni |
Keuken type | Italiaans |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
300 g Tagliatelle, verse bij voorkeur |
200 g Gerookte zalm |
1 potje(s) Kruidenkaas (bv. Phikadelphia bieslook, Boursin kruiden, ...) |
scheutje Melk |
500 g Belgische Asperges |
Peper en zout |
Sjalot, fijngensipperd |
Tagliatele Zalm & asperges Aanwijzingen
- Kook de tagliatell al dente.
- Stoof de sjalot in wat olie die er de kruidenkaas bij en wat melk, naargelang de smeuîgheid.
- Meng onder de past en dien op met gerookte zalm