Tagliatele Zalm & asperges(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Facile
Bon marché
Aspzerges en zalm zijn lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Saumon |
Saisons | Avril Mai Juin |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
300 g Tagliatelle, verse bij voorkeur |
200 g Gerookte zalm |
1 potje(s) Kruidenkaas (bv. Phikadelphia bieslook, Boursin kruiden, ...) |
scheutje Melk |
500 g Belgische Asperges |
Peper en zout |
Sjalot, fijngensipperd |
Tagliatele Zalm & asperges Instructions
- Kook de tagliatell al dente.
- Stoof de sjalot in wat olie die er de kruidenkaas bij en wat melk, naargelang de smeuîgheid.
- Meng onder de past en dien op met gerookte zalm