Tagliatelle met prei en spek(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Pasta Pork Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
500 g verse Tagliatelle |
200 g Gerookt Spek |
3 stengels Prei |
25 cl Zure Room |
20 cl Lichte room (20%) |
Nootmuskaat |
Zout en peper |
Boter |
Tagliatelle met prei en spek Directions
Maak de prei schoon en snij hem in ringen.
Stoof gaar in een nootje boter.
Voeg er de zure room en de lichte room aan toe en laat al roerend even doorkoken.
Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Snij het spek in reepjes en bak ze goudbruin in een pan zonder vetstof.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
Giet af en schep er de preisaus door.
Verdeel de pasta over voorverwarmde borden.
Strooi er de spekjes over.
Werk af met parmezaanschilfers en eventueel een plukje groen.
Recipe notes
Naar idee van LibelleLekker