Tagliatelle met prei en spek
Facile
Très bon marché
 Tagliatelle, spek en prei, met room en zure room.

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Porc Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 g verse Tagliatelle
200 g Gerookt Spek
3 stengels Prei
25 cl Zure Room
20 cl Lichte room (20%)
Nootmuskaat
Zout en peper
Boter

Tagliatelle met prei en spek Instructions

    Maak de prei schoon en snij hem in ringen.
    Stoof gaar in een nootje boter.
     
    Voeg er de zure room en de lichte room aan toe en laat al roerend even doorkoken.
    Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 
     
    Snij het spek in reepjes en bak ze goudbruin in een pan zonder vetstof.
    Laat uitlekken op keukenpapier.
     
    Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
    Giet af en schep er de preisaus door.
     
    Verdeel de pasta over voorverwarmde borden.
    Strooi er de spekjes over.
     
    Werk af met parmezaanschilfers en eventueel een plukje groen.

Notes recette

 Naar idee van LibelleLekker

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette