Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten
Easy
Fairly cheap
 
 

Share This Recipe

Category: Main course Pork Ariane @ DeKookbijbel
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

2 Varkenshaasjes
8 sneetje(s) Gandaham or Superano
200 g verse Geitenkaas
Peper
6 stronk(en) Witloof
20 cl Room
Kroketten

Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten Directions

    Snij het varkenshaasje overlangs door.
    Vul met geitenkaas
    Doe er peper over.
     
    Wikkel het haasje in de Gandaham.
     
    Bak het haasje in wat vetstof op een zacht vuur.
     
    Snij het witloof in stukken.
    Stoof het aan in de pan.
    Doe er room, peper en zout onder.
     
    Bak de kroketten.
     
    Snij de varkenshaasjes in plakken.
     

Recipe notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe