Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten(Uitgelichte Chef Ariane @ DeKookbijbel)
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Varkensvlees Ariane @ DeKookbijbel |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
2 Varkenshaasjes |
8 sneetje(s) Gandaham or Superano |
200 g verse Geitenkaas |
Peper |
6 stronk(en) Witloof |
20 cl Room |
Kroketten |
Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten Aanwijzingen
Snij het varkenshaasje overlangs door.
Vul met geitenkaas
Doe er peper over.
Wikkel het haasje in de Gandaham.
Bak het haasje in wat vetstof op een zacht vuur.
Snij het witloof in stukken.
Stoof het aan in de pan.
Stoof het aan in de pan.
Doe er room, peper en zout onder.
Bak de kroketten.
Snij de varkenshaasjes in plakken.