Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Ariane @ DeKookbijbel
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

2 Varkenshaasjes
8 sneetje(s) Gandaham or Superano
200 g verse Geitenkaas
Peper
6 stronk(en) Witloof
20 cl Room
Kroketten

Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten Aanwijzingen

    Snij het varkenshaasje overlangs door.
    Vul met geitenkaas
    Doe er peper over.
     
    Wikkel het haasje in de Gandaham.
     
    Bak het haasje in wat vetstof op een zacht vuur.
     
    Snij het witloof in stukken.
    Stoof het aan in de pan.
    Doe er room, peper en zout onder.
     
    Bak de kroketten.
     
    Snij de varkenshaasjes in plakken.
     

Recept notities

 
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept