Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie
Easy
Fairly expensive
 Een heerlijke lunch in bokaal met Noordzeegarnaaltjes.

Share This Recipe

Category: Lunch Grey North Sea shrimps
Seasons
Cuisine Type Belgian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

250 g Noordzeegarnale, ongepeld
8 Witte asperges
Bieslook
80 g Boter
Foelie

Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie Directions

  1.  Asperges schillen en gaarkoken in licht gezouten water
  2. Afkoelen in ijswater en in vier stukken snijden.
  3. Eieren 3 min. koken
  4. Pellen en pletten en kruiden met foelie, peper en zout.
  5. De boter samen met de foelie laten doorkoken tot ze lichtjes bruin wordt en ze dan zeven.
  6. In een bokaal onderaan de asperges leggen, ze overgieten met de boter en afwerken met de eieren en de bieslook.
  7. De bokaal afsluiten en koel bewaren tot serveren.
  8. Voor het serveren royaal garnaaltjes overstrooien.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe