Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie
Catégorie: | Lunch Crevettes grises |
Saisons | |
Cuisine Type | Belge |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
250 g Noordzeegarnale, ongepeld |
8 Witte asperges |
Bieslook |
80 g Boter |
Foelie |
Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie Instructions
- Asperges schillen en gaarkoken in licht gezouten water
- Afkoelen in ijswater en in vier stukken snijden.
- Eieren 3 min. koken
- Pellen en pletten en kruiden met foelie, peper en zout.
- De boter samen met de foelie laten doorkoken tot ze lichtjes bruin wordt en ze dan zeven.
- In een bokaal onderaan de asperges leggen, ze overgieten met de boter en afwerken met de eieren en de bieslook.
- De bokaal afsluiten en koel bewaren tot serveren.
- Voor het serveren royaal garnaaltjes overstrooien.
Valeurs nutritives
léger
Par Portion