Champignons gevuld met geitenkaas
Super easy
Fairly cheap
 Lekker voorgerechtje, kan ook vegetarisch.
 
Cook

Share This Recipe

Category: Appetizer Vegetarian Horse meat
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

2 potje(s) Gietenkaas met bieslook 't Leenhof
500 g grote Champignons
125 g Gerookt Paardenvlees
Blaadjes verse Salie
50 g Zongedroogde Tomaten met basilicum
50 g Zonnebloempitten (gepeld)

Champignons gevuld met geitenkaas Directions

    Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
    Snijd het paardenvlees fijn.
     
    Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
     
    Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is.
    Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
     
    Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 min in de oven.
     
    Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.
     

Recipe notes

 - Het kan ook vegetarisch, laat gewoon het vlees weg.
 

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Kcal: 137 kcal
Carbs: 3g
Fat: 9g
Proteins: 10g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe