Champignons gevuld met geitenkaas
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Hors d'oeuvre Végétarien Viande de cheval |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
2 potje(s) Gietenkaas met bieslook 't Leenhof |
500 g grote Champignons |
125 g Gerookt Paardenvlees |
Blaadjes verse Salie |
50 g Zongedroogde Tomaten met basilicum |
50 g Zonnebloempitten (gepeld) |
Champignons gevuld met geitenkaas Instructions
Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
Snijd het paardenvlees fijn.
Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is.
Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 min in de oven.
Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.
Notes recette
- Het kan ook vegetarisch, laat gewoon het vlees weg.
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion
Kcal: | 137 kcal |
Glucides: | 3g |
Graisses: | 9g |
Protéines: | 10g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |