Paté van gerookte forel
Easy
Fairly cheap
 

Share This Recipe

Category: Sandwiches Trout Lunch Bread Spreads
Seasons

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 filet(s) Forel
2 el Room
200 g romige Kruidenkaas
1 el Dille, fijngehakt
1 el Bieslook, fijngehakt
1/2 sap Citroen
snuifje Cayenne peper
1 tl Graanmosterd (Tierentyn, De Ster, ...)
4 sneetje(s Boerenbrood
4 Radijsje(s)

Paté van gerookte forel Directions

    • Breek de forellen in stukjes.
    • Prak ze in een kom grof met een vork.
    • Klop de kruidenkaas een beetje los met de room met een vork tot hij zacht is.
    • Voeg de kruidenkaas bij de forel en meng alles goed onder elkaar.
    • Snij de bieslook en dille fijn en meng die eronder.
    • Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en graanmosterd.
    • Snij de sneetjes boerenbrood in vierkantjes en rooster ze even in de oven.
    • Besmeer ze met de paté van forel.
    • Versier met de radijsjes

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe