Paté van gerookte forel
Categorie: | Broodjes Forel Lunch Broodbeleg |
Seizoenen |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
4 filet(s) Forel |
2 el Room |
200 g romige Kruidenkaas |
1 el Dille, fijngehakt |
1 el Bieslook, fijngehakt |
1/2 sap Citroen |
snuifje Cayenne peper |
1 tl Graanmosterd (Tierentyn, De Ster, ...) |
4 sneetje(s Boerenbrood |
4 Radijsje(s) |
Paté van gerookte forel Aanwijzingen
- Breek de forellen in stukjes.
- Prak ze in een kom grof met een vork.
- Klop de kruidenkaas een beetje los met de room met een vork tot hij zacht is.
- Voeg de kruidenkaas bij de forel en meng alles goed onder elkaar.
- Snij de bieslook en dille fijn en meng die eronder.
- Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en graanmosterd.
- Snij de sneetjes boerenbrood in vierkantjes en rooster ze even in de oven.
- Besmeer ze met de paté van forel.
- Versier met de radijsjes