Zalm met pesto en kerstomaten(Featured Chef DeKookbijbel.be - Idee LibelleLekker)
Super easy
Cheap
Een heerlijk stukje zalm bedekt met pesto samen in de oven met trosje kerstomaten.
Gallery
Category: | Main course Pasta Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
3
Persons
Ingrediënten
600 g Zalmfilets |
300 g Kerstomaatjes (lifst in tros) |
2 teentje(s) Knoflook |
1 pot Pesto |
400 g Spirelli |
Olijfolie |
Peper en zout |
10 cl Room |
Zalm met pesto en kerstomaten Directions
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout.
Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
Bestrijk de bovenkant rijkelijk met pesto.
Leg de tomaatjes, de hele, ongepelde knoflook en de rozemarijn mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet af en laat uitlekken.
Meng de pasta met wat pesto naar smaak.
Meng er de room onder.
Serveer de zalm met de tomaatjes en de pasta.
Recipe notes
Naar een idee van Libellelekker
Nutrition facts
diet
Per Serving