Zalm met pesto en kerstomaten
Super easy
Cheap
 Een heerlijk stukje zalm bedekt met pesto samen in de oven met trosje kerstomaten.

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon
Seasons
Tags:

Ingredients

For 3 Persons

Ingrediënten

600 g Zalmfilets
300 g Kerstomaatjes (lifst in tros)
2 teentje(s) Knoflook
1 pot Pesto
400 g Spirelli
Olijfolie
Peper en zout
10 cl Room

Zalm met pesto en kerstomaten Directions

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout.
    Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
    Bestrijk de bovenkant rijkelijk met pesto.
     
    Leg de tomaatjes, de hele, ongepelde knoflook en de rozemarijn mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
    Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.
     
    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
    Giet af en laat uitlekken.
    Meng de pasta met wat pesto naar smaak.
    Meng er de room onder.
     
    Serveer de zalm met de tomaatjes en de pasta.

Recipe notes

 Naar een idee van Libellelekker

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe