Zalm met pesto en kerstomaten
Super facile
Très bon marché
 Een heerlijk stukje zalm bedekt met pesto samen in de oven met trosje kerstomaten.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Saumon
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 3 Personnes

Ingrediënten

600 g Zalmfilets
300 g Kerstomaatjes (lifst in tros)
2 teentje(s) Knoflook
1 pot Pesto
400 g Spirelli
Olijfolie
Peper en zout
10 cl Room

Zalm met pesto en kerstomaten Instructions

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout.
    Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
    Bestrijk de bovenkant rijkelijk met pesto.
     
    Leg de tomaatjes, de hele, ongepelde knoflook en de rozemarijn mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
    Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.
     
    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
    Giet af en laat uitlekken.
    Meng de pasta met wat pesto naar smaak.
    Meng er de room onder.
     
    Serveer de zalm met de tomaatjes en de pasta.

Notes recette

 Naar een idee van Libellelekker

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette