Zalm met pesto en kerstomaten(Par le Chef DeKookbijbel.be - Idee LibelleLekker)
Super facile
Très bon marché
Een heerlijk stukje zalm bedekt met pesto samen in de oven met trosje kerstomaten.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pâtes Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Saumon |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
3
Personnes
Ingrediënten
600 g Zalmfilets |
300 g Kerstomaatjes (lifst in tros) |
2 teentje(s) Knoflook |
1 pot Pesto |
400 g Spirelli |
Olijfolie |
Peper en zout |
10 cl Room |
Zalm met pesto en kerstomaten Instructions
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout.
Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
Bestrijk de bovenkant rijkelijk met pesto.
Leg de tomaatjes, de hele, ongepelde knoflook en de rozemarijn mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet af en laat uitlekken.
Meng de pasta met wat pesto naar smaak.
Meng er de room onder.
Serveer de zalm met de tomaatjes en de pasta.
Notes recette
Naar een idee van Libellelekker
Valeurs nutritives
léger
Par Portion