Steak met romige pestosaus
Easy
Cheap
 Steak met een romige rode pestosaus
 

Share This Recipe

Category: Main course Beef
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Steaks
1 krop(pen) Ijsbergsla
1 Komkommer
1 Zoete Puntpaprika
150 g Roomkaas
1 el Boter
1 el Rode Pesto
6 el Vinaigrette met Bieslook
Zwarte peper en zout

Steak met romige pestosaus Directions

    Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
    Verwijder de zaadlijsten en pitjes uit de puntpaprikas
    Snipper het vruchtvlees fijn.
    Snij de komkommer in schijfjes.
     
    Smelt de boter in de braadpan en bak de steaks aan elke kant tot je de gewenste garing hebt.
    Kruid met peper enz out.
    Haal uit de pan en laat even rusten onder alufolie.
     
    Doe de roomkaas en pesto in dezelfde pan en laat smelten.
    Voeg eventueel 1 à 2 el water toe moest de saus te dik zijn.
     
    Meng ondertussen de sla en de komkommer met de fijngesnipperde puntpapika.
    Kruid met peper en zout.
    Besprenkel met de vinaigrette.
     

Recipe notes

 Ook lekker met een verse pasta.
 

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Be the first to post a review

Share This Recipe