Steak met romige pestosaus
Facile
Très bon marché
 Steak met een romige rode pestosaus
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Boeuf
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Steaks
1 krop(pen) Ijsbergsla
1 Komkommer
1 Zoete Puntpaprika
150 g Roomkaas
1 el Boter
1 el Rode Pesto
6 el Vinaigrette met Bieslook
Zwarte peper en zout

Steak met romige pestosaus Instructions

    Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
    Verwijder de zaadlijsten en pitjes uit de puntpaprikas
    Snipper het vruchtvlees fijn.
    Snij de komkommer in schijfjes.
     
    Smelt de boter in de braadpan en bak de steaks aan elke kant tot je de gewenste garing hebt.
    Kruid met peper enz out.
    Haal uit de pan en laat even rusten onder alufolie.
     
    Doe de roomkaas en pesto in dezelfde pan en laat smelten.
    Voeg eventueel 1 à 2 el water toe moest de saus te dik zijn.
     
    Meng ondertussen de sla en de komkommer met de fijngesnipperde puntpapika.
    Kruid met peper en zout.
    Besprenkel met de vinaigrette.
     

Notes recette

 Ook lekker met een verse pasta.
 

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette