Steak met romige pestosaus
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Rundvlees |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
4 Steaks |
1 krop(pen) Ijsbergsla |
1 Komkommer |
1 Zoete Puntpaprika |
150 g Roomkaas |
1 el Boter |
1 el Rode Pesto |
6 el Vinaigrette met Bieslook |
Zwarte peper en zout |
Steak met romige pestosaus Aanwijzingen
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
Verwijder de zaadlijsten en pitjes uit de puntpaprikas
Snipper het vruchtvlees fijn.
Snij de komkommer in schijfjes.
Smelt de boter in de braadpan en bak de steaks aan elke kant tot je de gewenste garing hebt.
Kruid met peper enz out.
Haal uit de pan en laat even rusten onder alufolie.
Doe de roomkaas en pesto in dezelfde pan en laat smelten.
Voeg eventueel 1 à 2 el water toe moest de saus te dik zijn.
Meng ondertussen de sla en de komkommer met de fijngesnipperde puntpapika.
Kruid met peper en zout.
Besprenkel met de vinaigrette.
Recept notities
Ook lekker met een verse pasta.
Meer details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |