Gegratineerde gnocchi met vier kazen
Easy
Fairly cheap
 Gnocchi met heerlijk 4 kazen, comfort food!
Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Vegetarian Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 el Olijfolie
2 teentje(s) Knoflook, fijngehakt
400 g Tomatenblokjes
1/2 tl Chili
500 g Gnocchi
150 g Grogonzola of Castello, in stukjes
150 g Brie, in stukjes
100 g Mascarpone
50 g Paremzaanse kaas
Peper en Zout
Groene salade

Gegratineerde gnocchi met vier kazen Directions

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Kook de gnocchi in ruim kokend water tot ze komen bovendrijven.
    Laat ze uitlekken in een vergiet.
  3. Verdeel de gnocchi over een ingevette ovenschaal.
  4. Schep de saus erover en voeg dan de 4 kazen toe.
  5. Zet 30 minuten in de oven totdat de kaas mooi goudbruin gekorst is.
  6. Serveer met een groene salade.

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe