Gegratineerde gnocchi met vier kazen(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Végétarien Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 el Olijfolie |
2 teentje(s) Knoflook, fijngehakt |
400 g Tomatenblokjes |
1/2 tl Chili |
500 g Gnocchi |
150 g Grogonzola of Castello, in stukjes |
150 g Brie, in stukjes |
100 g Mascarpone |
50 g Paremzaanse kaas |
Peper en Zout |
Groene salade |
Gegratineerde gnocchi met vier kazen Instructions
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Kook de gnocchi in ruim kokend water tot ze komen bovendrijven.
Laat ze uitlekken in een vergiet. - Verdeel de gnocchi over een ingevette ovenschaal.
- Schep de saus erover en voeg dan de 4 kazen toe.
- Zet 30 minuten in de oven totdat de kaas mooi goudbruin gekorst is.
- Serveer met een groene salade.
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion