Gestoomde tongrolletjes met pasta pesto
Fairly difficult
Fairly cheap

Gestoomde zeetong met gerookte zalm en zelfgemaakte pesto.

Share This Recipe

Category: Main course Lunch Sole Salmon Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Zeetongen
4 plakje(s) Gerookte zalm
8 blaadje(s) Basilicum
500 g Tagliatelle
Parmezaan

Pesto

10 blaadje(s) Basilicum
30 g pijnboompitjes
2 teentje(s) Knoflook, geperst
50 g Parmezaanse kaas
1 dl Olijfolie
Gemalen peper en grof zeezout

Gestoomde tongrolletjes met pasta pesto Directions

  1. Stoom of kook de spaghetti gaar (10-12 minuten in de stoomoven op 120°C) en hou hem warm.
  2. Ontvel en fileer de zeetong of vraag dat aan je visboer.
  3. Snij de gerookte zalm in reepjes even breed als de zeetongfilets.
  4. Leg op elk stukje zeetongfilet een reepje gerookte zalm.
  5. Scheur de basilicum in stukjes en leg die op de gerookte zalm.
  6. Rol ze op en steek er een tandenstoker door. Stoom ze 4 minuten op 90°C.
  7. Maak de pesto -Schaaf er nog een beetje parmezaan over en schik er de tongrolletjes op.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe