a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recipes starting with P

Pizzadeeg
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Pizzadeeg

Pizzabodem
  • Tijd: +/-150 min. (incl. rijzen)
  • Moeilijkheid: Gevorderd
  • Oorsprong: Italiaans

Pizzadeeg (JM)

Pizzadeeg is niet zo moeilijk. Lang genoeg kneden en laten rusten. Dan pas erin vliegen!

 

Pizzadeeg alla Giovani
  • Moeilijkheid: Gevorderd
  • Oorsprong: Italiaans

Pizzadeeg alla Giovani

Pizzadeeg
  • Moeilijkheid: Gevorderd
  • Oorsprong: Italiaans

Pizzadeeg alla Jeroen

Pizzaiolasaus
  • Tijd: +/- 30min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Italiaans

Pizzaiolasaus

Pizzaiola is een oerklassieke en onvervangbaar lekkere tomatensaus. Er bestaan ontelbaar veel gerechten waar deze saus bij past.

 

Pizzetta's met uiringen en pancetta
  • Tijd: +/- 20min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Pizzetta's met uiringen en pancetta

Pladijsburger met currytartaar
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Pladijsburger met currytartaar

Naar een recept idee van Jeroen Meus.

 

 

Pladijsfilets met lauwe aardappelsalade
  • Tijd: +/- 45 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Pladijsfilets met lauwe aardappelsalade

De vis van het jaar smaakt heerlijk bij een lauwe aardappelsalade. De pladijs kan een beetje promotie gebruiken, want het is een zeer smakelijk stukje vis van bij ons.
 
Plattekaas met radijsjes
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Belgisch

Plattekaas met radijsjes

Plattekaastaart met vanille, speculaas en framboos
  • Tijd: 3h25
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Plattekaastaart met vanille, speculaas en framboos

  • Laat de boter smelten en plet de speculoos.
  •  Meng de boter en de speculoos.
  • Bedek de bodem van een springvorm met bakpapier  en verdeel het mengsel over de bodem, druk aan met de vingers. Laat een half uur uitharden in de koelkast.
  • Week intussen de gelatineblaadjes in koud water.
  • Sla de room stevig op en meng met de plattekaas.
  • Voeg de vanillezaadjes en de suiker toe.
  • Roer goed tot je een mooie gelijkmatige massa hebt.
  • Wring de gelatineblaadjes uit, laat even smelten in een bodempje warm water en roer door het mengsel.

Giet het taartmengsel op de speculaasbodem en laat enkele uren opstijven in de koelkast.

  • Plet frambozen met een vork en voeg er rum aan toe.
  • Serveer deze taart met frambozensalsa op de kaastaart.
  • Werk af met frambozen, verkruimekde speculoos en takjes munt.
Poffertjes met crème anglaise
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Poffertjes met crème anglaise

Dit recept is goed voor een 60-tal poffertjes.

Pomme Dauphines
  • Moeilijkheid: Gevorderd
  • Oorsprong: Frans

Pommes Dauphines

<<  6 7 8 9 10 [1112 13  >>