Geroosterde pompoen met Affligem-kaas
Category: | Plats d'accompagnement Végétarien Déjeuner |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
1 Kastanjepompoen |
3 el Olijfolie |
Peper en zout |
400 g Tomatenstukjes met Basilicum |
3 el Notemnix, gehakt |
6 sneetje(s) Affligem kaas |
Geroosterde pompoen met Affligem-kaas Directions
Snij de pompoen in 2.
Besprenkel beide helften met olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Zet 25 min. in een oven van 18°C.
Kruid intussen de tomatensaus met basilicum met peper en zout.
Laat 10 min. pruttelen.
Verdeel de tomatensaus over de 2 pompoenhelften.
Bedek met de kaas.
Bestrooi met de notenmix.
Zet het geheel nog 15 min. in de oven.
Nutrition facts
Serving size vegetarian
Per Serving