Griekse Salade Shoriatiki
Category: | Déjeuner |
Seasons | |
Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_GREEK |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
1 stuk(s) grote Tomaat |
1 bussel(s) Radijzen |
100 g blokjes Feta |
2 el Citroensap |
12 tl Oregano, gedroogd |
1 stuk(s) kleine Komkommer |
1 stuk(s) Rode Ui |
50 g Olijven,intpit |
2 el Olijfolie |
1/2 krop(pen) Lollo Rosso sla |
Griekse Salade Shoriatiki Directions
Was de sla en laat goed uitlekken
Snij de tomaat in fijne partjes, de radijsjes in schijfjes en de ui in fijne ringen
Snij de komkommer overlangs door, verwijder eventueel de zaadjes en snij in halve maantjes
Scheur de sla en schik deze op de borden
Meng tomaat, radijsjes, ajuin en komkommer voorzichtig en verdeel over de borden
Schik er telkens enkele olijven en enkele blokjes kaas over
Meng olijfolie met citroensap en oregano, breng op smaak met versgemalen zwarte peper
Verdeel de vinaigrette over de sla.Notes
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian
Per Serving