Kooktermen

 

 
There are 5 entries in this glossary.
Search for glossary terms (regular expression allowed)

Glossaries

Term Definition
Salamander

Een open oven met vuurplafond om te glaceren of te gratineren. In de gewone keukens gebeurt dit onder de ovengrill.

Author - Hans
Clics - 1
Schroeien

Een stuk vlees rechtsreeks op een zeer hoog vuur zetten.

Author - Hans
Clics - 1
Semola rimacinata

Semola rimacinata is heel fijn gemalen griesmeel en wordt gebruikt om verse pasta te maken. Semola rimacinata neemt sneller vocht op dan gewone bloem en is daarom makkelijker uit te rollen. Vaak wordt voor verse pasta een mengsel van semola rimacinata en 00-bloem gebruikt.

Author - Hans
Clics - 1
Soufflévorm

Ronde en hoge bereidingsvorm voor een gelijkmatig rijzen van de soufflé

Author - Hans
Clics - 1
Suikerstroop

Mengsel van suiker en water dat wordt verhit tot de suiker is gesmolten.

Author - Hans
Clics - 1

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.