Gebakken scampi met witloof en peer
Easy
Fairly cheap
 Heerlijk scampi voorgerecht met witlloof en peer.

Share This Recipe

Category: Starters Main courses Seafood
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

24 Black Tiger Scampis
Peper en aout
1 tl Currypoeder
5 stonken Witloof, fijngesneden
1 Peer, geschild en klokhusi verwijderd
1 dl Room
Olijfolie

Gebakken scampi met witloof en peer Directions

    Bak de ontdooide scampi's in olijfolie aan. +/- 2 min. per kant.
    Kruid ze met peper, zout en currypoeder.
    Haal ze uit de pan.
     
    Verhit wat olijfolie in de pan en stoof het witloof erin.
    Als het witloof goudbruin is voeg de peer toe.
    Bak nog een 2 à 3 min.
    Voeg de room toe en laat 1 min uitkoken.
    Kruid met peper en zout.
     
    Verdeel de witloof met peer over 4 borden.
     
    Werk af met de scampi's

Notes

 Scampi kan je ontdooien net voor je begint te koken. Doe ze bevroren in een kom en laat ze 5 min. weken in water op kamertemperatuur. Droogdeppen en je kan beginnen.
 
Lekker met wat pasta of brood.

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

More Details

Source

Okay

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.