Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje
Cook
Gallery
Category: | Main course Codfish |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 Kabeljauwhaasjes |
2 Wortelen |
4 bussel(s) Peterselie |
1 Ui |
400 g Groene Linzen |
1 el Mosterd |
4 el Olijfolie |
1 el Tijm |
Peper en zout |
Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje Directions
Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn.
Snij de wortelen in blokjes van 1/2 cm
Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien de knoflook glazig.
Voeg de linzen toe en voeg water toetot de linzen volledig onderstaan.
Laat 10 min garen
Voeg de wortelstukjes toe en stoof 10 min. Roer er de mosterd onder.
Kruid met tijm, peper en zout.
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan.
Bak de kabeljauw +/- 5 min aan elke kant.
Kruid met peper en zout.
Bestrooi op het einde van de baktijd met peterselie.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |