Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje
Easy
Fairly cheap
 Een sappig stukje kabeljauw met een linzenslaatje.
 
Cook

Share This Recipe

Category: Main course Codfish
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Kabeljauwhaasjes
2 Wortelen
4 bussel(s) Peterselie
1 Ui
400 g Groene Linzen
1 el Mosterd
4 el Olijfolie
1 el Tijm
Peper en zout

Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje Directions

    Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn.
    Snij de wortelen in blokjes van 1/2 cm
     
    Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien de knoflook glazig.
    Voeg de linzen toe en voeg water toetot de linzen volledig onderstaan.
    Laat 10 min garen
     
    Voeg de wortelstukjes toe en stoof 10 min. Roer er de mosterd onder.
    Kruid met tijm, peper en zout.
     
    Verhit 2 el olijfolie in een braadpan.
    Bak de kabeljauw +/- 5 min aan elke kant.
    Kruid met peper en zout.
     
    Bestrooi op het einde van de baktijd met peterselie.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet

Per Serving

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Be the first to post a review

Share This Recipe