Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje
Facile
Bon marché
 Een sappig stukje kabeljauw met een linzenslaatje.
 
Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Morue
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Kabeljauwhaasjes
2 Wortelen
4 bussel(s) Peterselie
1 Ui
400 g Groene Linzen
1 el Mosterd
4 el Olijfolie
1 el Tijm
Peper en zout

Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje Instructions

    Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn.
    Snij de wortelen in blokjes van 1/2 cm
     
    Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien de knoflook glazig.
    Voeg de linzen toe en voeg water toetot de linzen volledig onderstaan.
    Laat 10 min garen
     
    Voeg de wortelstukjes toe en stoof 10 min. Roer er de mosterd onder.
    Kruid met tijm, peper en zout.
     
    Verhit 2 el olijfolie in een braadpan.
    Bak de kabeljauw +/- 5 min aan elke kant.
    Kruid met peper en zout.
     
    Bestrooi op het einde van de baktijd met peterselie.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette