Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Morue |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Kabeljauwhaasjes |
2 Wortelen |
4 bussel(s) Peterselie |
1 Ui |
400 g Groene Linzen |
1 el Mosterd |
4 el Olijfolie |
1 el Tijm |
Peper en zout |
Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje Instructions
Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn.
Snij de wortelen in blokjes van 1/2 cm
Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien de knoflook glazig.
Voeg de linzen toe en voeg water toetot de linzen volledig onderstaan.
Laat 10 min garen
Voeg de wortelstukjes toe en stoof 10 min. Roer er de mosterd onder.
Kruid met tijm, peper en zout.
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan.
Bak de kabeljauw +/- 5 min aan elke kant.
Kruid met peper en zout.
Bestrooi op het einde van de baktijd met peterselie.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |