Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Een sappig stukje kabeljauw met een linzenslaatje.
 
Kook

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Kabeljauw
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Kabeljauwhaasjes
2 Wortelen
4 bussel(s) Peterselie
1 Ui
400 g Groene Linzen
1 el Mosterd
4 el Olijfolie
1 el Tijm
Peper en zout

Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje Aanwijzingen

    Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn.
    Snij de wortelen in blokjes van 1/2 cm
     
    Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien de knoflook glazig.
    Voeg de linzen toe en voeg water toetot de linzen volledig onderstaan.
    Laat 10 min garen
     
    Voeg de wortelstukjes toe en stoof 10 min. Roer er de mosterd onder.
    Kruid met tijm, peper en zout.
     
    Verhit 2 el olijfolie in een braadpan.
    Bak de kabeljauw +/- 5 min aan elke kant.
    Kruid met peper en zout.
     
    Bestrooi op het einde van de baktijd met peterselie.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Meer details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept