Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje
Kook
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Kabeljauw |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
4 Kabeljauwhaasjes |
2 Wortelen |
4 bussel(s) Peterselie |
1 Ui |
400 g Groene Linzen |
1 el Mosterd |
4 el Olijfolie |
1 el Tijm |
Peper en zout |
Kabeljauwhaasje met linzenstoofpotje Aanwijzingen
Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn.
Snij de wortelen in blokjes van 1/2 cm
Verhit 2 el olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde uien de knoflook glazig.
Voeg de linzen toe en voeg water toetot de linzen volledig onderstaan.
Laat 10 min garen
Voeg de wortelstukjes toe en stoof 10 min. Roer er de mosterd onder.
Kruid met tijm, peper en zout.
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan.
Bak de kabeljauw +/- 5 min aan elke kant.
Kruid met peper en zout.
Bestrooi op het einde van de baktijd met peterselie.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet
Per portie
Meer details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |