Pana cotta met perzik(Featured Chef Peter Van Asbroeck)
Easy
Fairly cheap
Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.
In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.
Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.
In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.
Category: | Desserts Peter Goosens |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
5 dl Room |
4 Perzikken gepeld |
100 g Suiker 50 |
50 g Amandelpoeder |
Pure chocolade |
1 el Citroensap |
3 blaadje(s) Gelatine |
Pana cotta met perzik Directions
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Kook de room met suiker, het amandelpoeder en het citroensap ongeveer een kwartiertje.
Doe de gelatine erbij. - Snijd de perzikken in blokjes en doe ze in schaaltjes. Overgiet met het roommengsel.
- Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
- Werk vlak voor het opdienen af met gesmolten chocolade.
Recipe notes
Bron : Dag Allemaal
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving