Pana cotta met perzik(Par le Chef Peter Van Asbroeck)
Facile
Bon marché
Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.
In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.
Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.
In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.
Catégorie: | Desserts Peter Goosens |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
5 dl Room |
4 Perzikken gepeld |
100 g Suiker 50 |
50 g Amandelpoeder |
Pure chocolade |
1 el Citroensap |
3 blaadje(s) Gelatine |
Pana cotta met perzik Instructions
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Kook de room met suiker, het amandelpoeder en het citroensap ongeveer een kwartiertje.
Doe de gelatine erbij. - Snijd de perzikken in blokjes en doe ze in schaaltjes. Overgiet met het roommengsel.
- Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
- Werk vlak voor het opdienen af met gesmolten chocolade.
Notes recette
Bron : Dag Allemaal
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion