Pana cotta met perzik
Facile
Bon marché

 Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.

In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.

Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.

In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.

Partager cette recette

Catégorie: Desserts Peter Goosens
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

5 dl Room
4 Perzikken gepeld
100 g Suiker 50
50 g Amandelpoeder
Pure chocolade
1 el Citroensap
3 blaadje(s) Gelatine

Pana cotta met perzik Instructions

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  2. Kook de room met suiker, het amandelpoeder en het citroensap ongeveer een kwartiertje.
    Doe de gelatine erbij.
  3. Snijd de perzikken in blokjes en doe ze in schaaltjes. Overgiet met het roommengsel.
  4. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  5. Werk vlak voor het opdienen af met gesmolten chocolade.

Notes recette

Bron : Dag Allemaal

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette