Pasta Putanesca
Easy
Cheap
Pasta alla Putanesca, simpel snel en lekker. 
 

Share This Recipe

Category: Main courses Pastas Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

300 g Tagliatelle
1 stuk(s Sjalot, grof gesneden
4 stuk(s) Tomaat, ontveld en grof gesneden
75 g Ansjovis
150 g Zwarte olijven
3 el Steel kappers, grof gehakt
1 bussel(s) Bladpeterselie, fijngehakt
Olijfolie
75 g Parmezaan
Peper en zout
1 teentje(s) Knoflook

Pasta Putanesca Directions

    Kook de pasta al dente.
    Ontvel en ontpit de tomaat
    Stoof sjalot in olijfolie samen met tomaat, olijven, ansjovis, kappers en look.
    Kruid met peper en zout.
  1. Verdeel over de pasta en serveer met parmezaan.
  2.  

Notes

 
 

More Details

Source

Jeroen Meus

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.