Pasta Putanesca(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main courses Pastas Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
300 g Tagliatelle |
1 stuk(s Sjalot, grof gesneden |
4 stuk(s) Tomaat, ontveld en grof gesneden |
75 g Ansjovis |
150 g Zwarte olijven |
3 el Steel kappers, grof gehakt |
1 bussel(s) Bladpeterselie, fijngehakt |
Olijfolie |
75 g Parmezaan |
Peper en zout |
1 teentje(s) Knoflook |
Pasta Putanesca Directions
- Verdeel over de pasta en serveer met parmezaan.
Kook de pasta al dente.
Ontvel en ontpit de tomaat
Stoof sjalot in olijfolie samen met tomaat, olijven, ansjovis, kappers en look.
Kruid met peper en zout.
Notes
More Details
Source
Jeroen Meus