Pizza bianco met pompoen salie en walnoot
Easy
Fairly cheap
 Heerlijke niet alledaagse herfst pizza.
Prep

30m

Cook

22m

Share This Recipe

Category: Pizza Vegetarian Lunch
Seasons Autumn
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Ingredienten

1 Pizzadeeg
1/2 Pompoen
1 teentje(s) Knoflook, geperst
3 takje(s) Salie
75 g Gruyère, geraspt
1 handvol Walnoten
60 ml Zure Room
1/2 dl Room
1 el Olijfolie
Peper en zout

Pizza bianco met pompoen salie en walnoot Directions

    Snij de pompoen in kleine blokjes.
     
    Bedek de bakplaat met bakpapier en schik er de pompoenblokjes op.
    Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
    Zet 10 min. in de oven op 220°C
     
    Leg het pizzadeeg op een bakplaat bedekt met bakpapier.
     
    Meng de zure room met de room en de knoflook.
    Kruid met peper en zout.
     
    Bestrijk het deeg met het roommengsel.
    Verdeel hierover de pompoenblokjes en de geraspte gruyère.
    Werk af met blaadjes salie en de walnoten.
     
    Zet 8-12 min. in de oven op 200°C.

Nutrition facts

Serving size diet vegetarian

Per Serving

More Details

Source

Libelle Lekker

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.